Becca och Monk i Europa
Här kan ni följa oss, Becca och Monika, på vår tågluff genom Europa sommaren 2014!

Fyra länder

Hej på er!

Nu var det längesen vi bloggade, vi vet, men vi har inte haft tid! Eller okej, det var en lögn, för vi har tagit det väldigt lugnt i Ljubljana. Vi har väl inte orkat helt enkelt, hehe! 

Vi lever och frodas i alla fall! Sen vi sist skrev har vi hunnit besöka fyra länder, slagit rekord i hur många gånger man kan äta/fika/dricka kaffe på McDonalds inom 24 timmar (fyra gånger) och upptäckt en jävla massa! 

I Ljubljana regnade det massor, vilket ioförsig var rätt skönt efter all sol vi fått. Det, kombinerat med att Ljubljana inte hade massor att erbjuda, gjorde att vi besökte de stora shoppingcentren! Väldigt trevligt det också! Vi tog också en tur till sjön Bled som var jättevackert! Vi gick en promenad runt hela sjön och vi hade dessutom tur med vädret!

Efter tre nätter i Ljubljana åkte vi vidare till Wien för en snabbvisit, där vi hann se Stefansdomen, äta godaste carbonaran ever och sova på riktigt hotell (med eget badrum!). 

Idag åkte vi från Wien till Bratislava på förmiddagen. Vi spenderade några timmar i Bratislava som inte imponerade jättemycket, men vi gjorde den nog å andra sidan rättvisa. Vi bar liksom runt på våra ryggsäckar eftersom alla förvaringsskåp var upptagna plus att vi hade typ bara fyra timmar där. 

Klockan sju på kvällen kom vi fram till Budapest där vi nu ska spendera två hela dagar! Vi kände direkt när vi kom fram att vi är väldigt förtjusta i denna staden! Vi bor på ett supertrevligt hostel med eget rum och delat badrum, som har superbra läge precis bredvid tågstationen! Vi betalar dessutom vara 15 euro per person och natt, som hittat! 

Sen vi kom fram har vi hunnit gå till Budapests största köpcenter som ligger några hundra meter härifrån. Jag köpte två snygga toppar för sammanlagt ca 100 kronor! Sen tog vi med oss mat från KFC, mums! 

Imorgon ska vi på termalbad, gå på zoo och dricka ett par drinkar! 

Ha det gött!

/Becca

Bled var fint med den lilla ön mitt i med en kyrka på!

Vackert!

Den blå kyrkan i Bratislava! Fin!



När verkar ha det så sjukt jäkla bra! Är lagom avundsjuk alltså! Själv håller man på och svettas bort ibland alla flyttlådor! Hoppas resten av resan blir minst lika bra! Take care!

2014-07-15 | 11:02:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo