Becca och Monk i Europa
Här kan ni följa oss, Becca och Monika, på vår tågluff genom Europa sommaren 2014!

Cinque Terre & Pisa

Nu var det himla längesen det dök upp ett inlägg här. Men jag kan ju säga att både jag och Monika har det väldigt fullt upp! Nu är det i alla fall dags att berätta lite om nästa ställe som vi ska besöka, alltså vart vi far efter Nice.
 
Efter att vi har besökt Paris, Nice och Monaco ska vi nämligen luffa vidare till ett av de finaste ställen jag någonsin varit på - Cinque Terre! Det är ett område som ligger långt upp på Italiens västkust och det är fem små byar som klamrar sig fast på berget. Alla byar är jättemysiga och pittoreska, men har tyvärr även ganska mycket turister. Mellan byyarna är det dessutom jättefina vandringsleder som vi ska utforska.
 
I Cinque Terre så har vi tänkt att bo i den första byn man kommer till när man kommer från Frankrike, Monterosso. Det är också den största byn så här tänker vi att det finns ganska mycket olika boenden. Vi ska sedan äta pizza, sola, bada, äta italiensk glass, vandra och bara ha det underbart!
 
En av dagarna ska vi även ta en dagstur till Pisa och spana in det välkända lutande tornet. Det tar ca 1 timme dit (har jag för mig i alla fall) så det blir en lagom dagstur!
 
/ Becca
 
 
 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo