Becca och Monk i Europa
Här kan ni följa oss, Becca och Monika, på vår tågluff genom Europa sommaren 2014!

Paris, je t'aime

Notre-Dame. Louvren. Marais. EiffeltornetSacré-Cœur. Montmartre. Katakomberna. Tour Montparnasse.

Smaka på orden. Fantastiskt! Allt är sevärdheter eller stadsdelar i den underbara staden Paris. Jag älskar Frankrike och jag älskar Paris, staden jag har varit i en gång förut och förälskade mig i totalt. Ända sen skolresan med franskagruppen i nian (2005) så har jag velat åka tillbaka till Paris för det var verkligen kärlek vid första ögonkastet.
 
Efter att ha åkt buss i ett dygn så var det underbart att komma fram till ett nästan sommarvarmt Paris och det första vi gjorde var att sätta oss i trappan framför Sacré-Cœur. Denna gång åker vi inte buss (tack och lov!) utan flyger, men troligen så är Sacré-Cœur det första stället vi kommer besöka även denna gång. Och jag längtar så mycket så det känns som att fjärilarna i min mage ska flyga ut genom min navel! 
 
De ställena som jag har skrivit där uppe är de vi än så länge har pratat om att besöka, och förhoppningsvis kommer vi hinna med alla. Och förutom detta så ska vi såklart strosa, äta sniglar och grodlår, gå på Champs-Élysées, kanske shoppa lite och bara njuta.

Det kommer ha gått nio år, men äntligen kommer jag tillbaka. Paris, je t'aime. Paris, jag älskar dig.
 
/Becca
 
I will come to you....I will come to you.. Iswear !!! not far from the present day..... :D Eiffel Tower, Paris, France :)
Och nu ska jag se till att bättra på min väldigt rostiga franska också! :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo