Becca och Monk i Europa
Här kan ni följa oss, Becca och Monika, på vår tågluff genom Europa sommaren 2014!

Historien om vår vänskap

Jag tycker att det är fantastiskt att man kan få nya nära vänner i vuxen ålder. Det är ju faktiskt inte självklart och när man är yngre så kanske man tänker att de man känner bäst då alltid är de man kommer känna bäst. Men så är det ju faktiskt inte alltid! Vissa vänner fortsätter man att vara nära vän med, vissa glider man ifrån och vissa blir man bättre vän med när man är äldre.
 
Jag och Monika träffades när vi gick i samma klass i ett år, när vi läste inriktningen på vår utbildning, Hinder och Möjligheter. Vi hamnade i samma studiegrupp och efter ett par månader, i början av 2012, så märkte vi att vi kom bra överens och började umgås på fritiden! Sedan dess har vi blivit bättre och bättre vänner och varit med om mycket skoj tillsammans! Monika är en av de som vet typ allt om mig och jag vet att jag kan prata om vad som helst med henne. Det är viktigt med såna kompisar!
 
Hur vi kom på att vi skulle tågluffa tillsammans är jag lite osäker på. Jag har i alla fall för mig att vi var hemma hos mig och pratade om hur vi var sugna på ett äventyr. Och helt plötsligt kom vi på att tågluffning i Europa vore ju helfestligt! Dessutom är det genomförbart både tids- och pengamässigt, vilket det ju måste vara. Vi befinner oss ju i samma stadie i livet eftersom båda är färdigutbildade i januari för sånt kan ju också vara krångligt annars, att hitta en tid som båda kan. När idéen väl var påkommen så blev det bestämt direkt, och planerandet kunde börja! 

Vi har bestämt att inget får stoppa oss så det är liksom bara att köra! I vår ska vi jobba och spara pengar, och någon gång mellan mitten av maj-mitten av juni kommer vi dra iväg och vara borta lite drygt en månad. Det kommer bli helt awesome! 
 
Vi är alltid snygga också, här på Putte i Parken 2012! ;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo