Becca och Monk i Europa
Här kan ni följa oss, Becca och Monika, på vår tågluff genom Europa sommaren 2014!

Presentation av Becca

Här händer det inte mycket eftersom det fortfarande är lång tid kvar tills vi ska ge oss iväg! Men lite är det ju tänkt att vi ska skriva här även innan resan så jag tänkte börja med att presentera mig själv, så får Monika presentera sig själv någon annan dag! :)
 
Jag heter Rebecca, men är mer känd som Becca, är 24 år och bor i Karlstad. Jag läser till låg- och mellanstadielärare och är färdigutbildad i januari 2014. Jag kommer från Forshaga från början men bor nu i en egen lägenhet på Färjestad i Karlstad. Jag har en stor familj med föräldrar, deras respektive, syskon, låtsassyskon och en stor släkt!
 
Jag tycker om att umgås med kompisar, festa, fika, gå på bio och bara chilla! Jag försöker även träna, men det går i perioder det där! Något annat jag tycker om att göra är att resa, det är det bästa jag vet! Jag har varit på en hel del resor, och jag har även tågluffat förut, i juni/juli 2007! Därför ser jag verkligen fram emot att göra det igen nu när jag är lite äldre och lite mer mogen. Och lite mer partyglad! ;)
 
Hoppas ni vill läsa om vår spännande resa genom Europa, och även om alla förberedelser! :D
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo