Becca och Monk i Europa
Här kan ni följa oss, Becca och Monika, på vår tågluff genom Europa sommaren 2014!

Är det sant?

Resan börjar verkligen närma sig på riktigt nu och det känns läskigt och fantastiskt sjukt underbart! Så länge vi har längtat och väntat och det är verkligen inte jättelång tid kvar nu. Eller okej, det är 78 dagar kvar, men ändå. Idag är det elva veckor kvar tills vi sätter oss på tåget mot Göteborg, för att nästa morgon sätta oss på planet till Paris. Elva veckor liksom! När man vet hur snabbt en vecka går så förstår man ju faktiskt hur fort det efterlängtade datumet närmar sig! 
 
Det var den 26 april förra året som vi kom på denna fantastiska idé så det är nu nästan ett år sedan och det året har ändå gått sjukt fort! Då hade vi fortfarande lite drygt en termin kvar på lärarprogrammet och vi visste inte vad vi skulle göra efter utbildningen. Men oj, så bra det blev! Tänk att vi båda har jobb som lärare, och på samma skola dessutom! Bättre hade det nästan inte kunnat bli!
 
Först när vi hade kommit på att vi skulle tågluffa så planerade vi massor i några månader. Sen under hösten hade vi fullt upp med slutpraktik och examensarbete så då pratade vi inte lika mycket om det. Nu i januari, februari och mars har vi börjat planera allt mer och även bokat boende i Paris och Nice. Det blev så mycket mer verkligt då!
 
Nu har vi istället kommit till det stadiet att vi inte tror att det verkligen kommer hända. Alltså vi har väntat så länge så det känns liksom overkligt. Att det dessutom är för bra för att vara sant gör ju sitt också, hehe! Men snart är det dags att göra de sista inköpen, verkligen slutredigera packningslistan och när vi har fått majlönen ska vi köpa interrailkortet. Då kommer det nog kännas verkligt igen! 
 
Travel Art Print. Let's Go Somewhere Typographic Print. Wanderlust Poster. Stack Of Suitcase Wall Art. Travel Decor. Globe Illustration. on Etsy, $18.00
 
/Becca



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo