Becca och Monk i Europa
Här kan ni följa oss, Becca och Monika, på vår tågluff genom Europa sommaren 2014!

Bokat!

Denna söndag kände vi båda två att vi behövde lite tågluffspepp och planerande! Vi har länge sagt att vi måste boka flygbiljetterna till Paris, vår startsträcka. 
 
Sagt och gjort, äntligen gjorde vi det! Vi har nu en varsin plats på ett flyg som lämnar Säve flygplats i Göteborg den 23:e juni, klockan 9.40 och landar i Paris exakt två timmar senare. Helt fantastiskt! Det gick på ca 600 spänn per person också, med en väska på 15 kg. Helt okej pris! Och åh, vad verkligt allt blev nu, vi skrev och fick ett lyckorus när bokningen var genomförd. Det var som att nu fattade vi, om lite drygt 4 månader drar vi på riktigt! 
 
Vi kommer åka till Göteborg dagen innan och sova hemma hos pappa eftersom flyget går ganska tidigt. Pappa och Ulrika är inte hemma för de är utomlands då, men vi sover där ändå. Vi pratade förut om hur lyckliga vi kommer vara när vi träffas på Stora torget i Karlstad den 22:e juni för att tillsammans gå mot Centralstationen. Vi kom fram till att den lyckan går nog inte att beskriva!
 
Nu på kvällen slog vi också till och bokade boende i Paris. Monika hittade ett hostel som verkade jättebra och bättre hittar vi nog inte. Sjukt fräscht och bra läge! Så vi slog till helt enkelt! Yey! Så nu har vi både resa och boende de tre första nätterna, wiiie!
 
Förut när vi gjorde en ny preliminär resrutt så kom vi på några småändringar (eller egentligen ganska stora) också, men de håller vi för oss själva ett tag till... Moahahaha...
 
 
/Becca



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo