Becca och Monk i Europa
Här kan ni följa oss, Becca och Monika, på vår tågluff genom Europa sommaren 2014!

Bratislava

Efter att vi har varit i Budapest så drar vi vidare till Bratislava. Detta var en stad som vi kom på att vi ville besöka för att vi tänkte att det blev långt att åka direkt från Budapest och vidare till Polen och vi ville dela upp den tågresan lite. Nu vet vi inte om det gör så stor skillnad men det känns som en riktigt häftig stad att besöka.
 
Min koppling till Slovakien är liksom genom Hostel-filmerna om ni har sett dem? Det är liksom i Slovakien som de amerikanska tågluffarna blir drogade och totalslaktade... Hehe! Så ja, med det som utgångsläge så kan det ju bara bli bättre!  
 
Vi ska bara stanna en natt så vi kommer inte få jättemycket tid där men tillräckligt med tid för att vandra runt lite och försöka få ett grepp om staden. Den skulle kunna överraska väldigt mycket, på ett positivt sätt, men den skulle också kunna vara lite... tråkig? Det är en ganska liten stad med bara ca 500 000 invånare men den verkar ganska mysig, med en blandning av fin gammal arkitektur och lite charmigt slitet. Vem vet, kanske fastnar vi för staden och reser tillbaka för en weekend direkt när vi kommit hem? 
 
Bratislava, Slovakia
 
Bratislava bridge
Det ligger en restaurang där uppe i bropelaren, UFO, som vi är lite sugna på att äta på! :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo