Becca och Monk i Europa
Här kan ni följa oss, Becca och Monika, på vår tågluff genom Europa sommaren 2014!

Hemresan bokad

I helgen när jag var i Forshaga så sa min bror typ: "Oj, vilka billiga tågbiljetter till Köpenhamn!" när han läste ett mejl från SJ Prio. Jag var tvungen att kolla in det såklart och köpte man biljetter Köpenhamn-Karlstad nu under helgen, och åker någon gång mellan juni och augusti, så var det riktigt billigt.

I lördags när jag och Monk kollade på Eurovision så snackade vi om det lite. Vi vet ju egentligen redan när vi ska åka hem. Igår kollade vi hur mycket det kan kosta om man köper biljetter bara ett par dagar innan och det skiljer rätt mycket. Vi velade lite hit och dit men bestämde oss till slut för att köpa hemresebiljetterna till den 26 juli. Dagen innan kommer ändå interrailpasset gå ut så vi kommer inte kunna vara ute och resa längre ändå.
 
Sagt och gjort, Köpenhamn-Karlstad, den 26 juli. Avfärd Köpenhamn 11.16, vi är i Karlstad 17.45. 242 kronor per person, inklusive sittbiljetter på båda sträckorna (vi byter tåg i Gbg). Som hittat!
 
Känns ioförsig lite sorgligt att tänka på hemresan men det blir så himla verkligt när vi bokar hotell och köper biljetter och sånt. Vi passade även på att köpa biljetter ner till Göteborg den 22 juni, dagen innan vi flyger till Paris. Det känns typ det mest pirrigaste! Tänk när vi möts på Stora Torget med våra backpackerryggsäckar för att ta tåget till Göteborg. Vi har svårt att tänka på det utan att få tårar i ögonen...
 
Så nu har vi första tågresan, flyget, nio nätter boende och hemresan bokad. Sjukt att det börjar närma sig!
 
/Becca



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo