Becca och Monk i Europa
Här kan ni följa oss, Becca och Monika, på vår tågluff genom Europa sommaren 2014!

Inköp

Nu när det börjar dra ihop sig på riktigt så har vi börjat med våra inköp. Det kommer bli mycket att hinna med där på slutet ändå liksom. Vi jobbar ju till den 19 juni, och sen är det midsommar och sen åker vi, så vi måste göra lite saker pö om pö för att få allt klart. 
 
Förra veckan köpte vi ett yatzyspel, vi behöver lite tidsfördriv. Skip-bo och kortlek har vi redan. Vi var också till XXL sport och vildmark och köpte lite saker, som resehanddukar, tvättmedel och miniryggsäckar som vi kan ha till dagsutflykter. 

Vi är nu också klara med vårt gemensamma reseapotek som innehåller plåster, skavsårsplåster, diarrétabletter, värktabletter och resorb. Vi tror vi kommer klara oss bra på det! Igår efter jobbet gick vi till Myrorna och köpte lite pocketböcker som vi ska ha med oss också. Vi har nu 10 stycken och kommer göra så att vi läser en var, byter med varandra och sen slänger dem när de är utlästa. Så vi kommer ha många i början men kasta dem allt eftersom.
 
Vi har också köpt en varsin travel wallet, alltså en tunn slags plånbok som vi kommer ha hängande runt halsen innanför kläderna, och ett varsitt hänglås.
 
Nu i veckan ska vi också växla pengar, vår lista bockas av mer och mer!
 
Travel wallet, mitt sovlakan (jag har ett sen innan, Monika har köpt ett nytt) och en resehandduk.
 
Tvättmedlet är också diskmedel, tvål och schampoo. Och jättedrygt! Hänglås för att låsa in våra väskor i skåp på hostel t ex, och en pytteliten ryggsäck! Perfekt för att packa en vattenflaska, tröja och en karta på dagsturer!
 
 
/Rebecca



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo